jueves, 15 de octubre de 2015

Benvolgudes famílies!

Ens fa molta il.lusió poder-vos presentar aquest bloc del projecte interdisciplinar Playtime d’educació infantil com a resposta del nostre compromís per potenciar el multilingüisme. Les escoles que hi formem part i farem aquest bloc de manera conjunta som:  Maristes Girona, Maristes Sants-Les Corts i Maristes Champagnat de Badalona.

L’objectiu d’aquest bloc, és crear un espai de trobada i de comunicació directa amb vosaltres, les famílies. Aquí hi trobareu fotos i vídeos de les diferents activitats que realitzem. Farem tot el possible perquè surtin tots els vostres fills/es, però al ser escoles tan grans no sempre serà possible, esperem que sigueu comprensius.

Playtime és una àrea lúdica, activa i dinàmica on els nens i nenes exploren, experimenten i gaudeixen diferents danses, cançons i jocs guiats en anglès. Els infants  es troben immersos a la llengua anglesa dins un context significatiu, fora de l’aula ordinària fomentant un aprenentatge més natural i motivador.   El plaer que senten els infants cantant i jugant fa que les paraules i estructures siguin interioritzades i per tant recordades durant molt de temps.

Esperem que gaudiu d’aquest bloc i us animeu a participar. Ens agradaria molt que, sempre que us sigui possible, comenteu les diferents entrades que anirem penjant. Moltes gràcies i fins aviat!

9 comentarios:

  1. Ooooh! Quina ilusió! Moro de ganes de veure el que voleu ensenyar-nos. El Pau sempre diu que la millor classe de totes és la de l'Eloi, on millor s'ho passa. Moltes gràcies per crear aquest espai!

    ResponderEliminar
  2. Fantàstica idea Eloi, la Pau està encantada amb les teves classes.

    ResponderEliminar
  3. Lúcia també parla molt del dimecres per la tarda amb l'Eloi!!! Moltes gracies,

    ResponderEliminar
  4. Hola, als pares i als alumnes ens agradaria que pengessin alguna cosa en aquest blog...

    ResponderEliminar
  5. Gracias, me parece muy bien esta forma de aprender jugando, que seguro que implica un mayor esfuerzo por vuestra parte. Animo.

    ResponderEliminar
  6. Moltes gràcies per tots els comentaris! Ja teniu el primer vídeo penjat al blog i en breu, més. :)

    ResponderEliminar